Šta sve obuhvata naša usluga

Naša usluga, iako je vrlo opipljiva (novčić i pismo), nije materijalne prirode.


Naša usluga izaziva jak utisak koji će ostati zapamćen do kraja života. Doslovno je neizbrisiv!

Naša usluga podrazumeva veliko iznenađenje i prelazak iz stvarnosti u svet bajki i legendi.

Naša usluga u Vaš dom donosi tonu sreće i hiljadu znatiželjnih pitanja...

U materijalnom smislu, naša usluga podrazumeva „vilinsku“ poštansku pošiljku u kojoj se nalazi:

- Personalizovano pismo od Zubić vile i

- Zlatni* kovani vilinski novčić


Osim navedenim, Zubič vilinu pošiljku možete da obogatite i dopunskim uslugama koje podrazumevaju još novčića i još pisama (drugačijih, za neke naredne zubiće), papirnim novčanicama, izveštajem o stanju ispalog zubića, Zubić vilinom zahvalnicom (za poklonjen zubić) i još mnogo toga.
Legenda i običaji severnih civilizacija (u koju spada i naša ali se, za razliku od ostatka sveta kod nas kaže „zapadne civilizacije“) kazuju da Zubić vila deci donosi novćić u zamenu za ispali zubić koji joj oni ostavljaju ispod jastuka ili ispod kreveta.

Ovaj običaj nije ništa drugo do zanimljiva dečja igra koja čak nema korene ni u paganskim verovanjima ni u drugim religijama. Isključivo je savremena legenda stvorena u dvadesetom veku na severu ili, kako bismo mi rekli, „na zapadu“.


Deca uzrasta u kom se gube zubići sklona su verovanjima u vile, superheroje, Uskršnje zeke i, naravno, Deda Mraza :)

Kada smo već kod ovog potonjeg – to smo mi! Servis www.pismodedamraza.rs je, takođe, naš projekat koji je tokom poslednje decenije poslao hiljade i hiljade personalizovanih pisama sa Severnog Pola deci širom našeg regiona.


I servis za pisma Zubić vile je originalno naša ideja i naš „izum“ nastao na temeljima i iskustvima koje imamo sa pismima i video porukama Deda Mraza.

Vilinski novčić koji dete dobije od Zubić vile je jako lep i  originalan. Značajno je veći i teži od klasičnog kovanog novčića (prečnik od skoro 4 cm. Dakle, značajno masivniji i veći,  od kovanice od 20 RSD). Tekst na kovanici je na srpskom jeziku – novčić je iskovan specijalno za našu decu!

Pismo Zubić vile je takođe izuzetno originalno i lepo. Osim što je pismo personalizovano (napisano baš za Vaše dete), ono je i sadržajno, poučno i bajkovito.


Personalizovanje pisma vrše roditelji (ili naručioci usluge) tako što na aplikaciji na www.zubićvila.com/naruči biraju razne parametre i unose delove teksta (ime, pohvale, i, eventalno, kritiku) kako bi pismo bio veoma lično. Takođe, postoje različiti tipovi pisama za dečake i devojčice, kao i različiti tipovi pisama u odnosu na stanje ispalog zubića: Ukoliko je ispali zubić zdrav i očuvan Vilino oduševljenje će biti izuzetno naglašeno u tekstu pisma. Ukoliko je, pak, ispali zubić „krljica“, vila će biti prilično zabrinuta ali sa idejom i rešenjem kako da novi zubići ne dožive sudbinu starih. Naravno, postoje i „međufaze“ tj. zasebni sadržaji pisama i za karijes i sl.

I grafičko-dizajnerski, naša pisma su jako lepo uobličena i ilustrovana, kako sam papir na kom je pismo ispisano, tako i koverta koja je, u stvari, prvi utisak, a o moći prvog utiska skoro već svi sve znamo...


Ukrasna "poštanska" markica

Iz meseca u mesec obogaćujemo našu uslugu. Od sada, Zubić vilino pismo je bogatije za još jedan važan detalj - "Poštansku" markicu sa vilinim likom.
Naime, ovo je ukrasna markica, a ne poštanska i nalazi se na koverti u kojoj se nalazi Zubić vilino pismo. Ova markica ne učestvuje u poštanskom saobraćaju jer Zubić vilino pismo uvek stiže u transportnoj koverti (veća koverta koja štiti vilinu kovertu).

Hologram sa likom Zubić vile

Svako Zubić vilino pismo ima jedinstvenu hologramsku nalepnicu - jasan dokaz da se radi o originalnom pismu prave-pravcate Zubić vile. Ovo pismo nikako, baš nikako nisu mogli da napišu mama ili tata jer pismo ima najsigurnosniji pečat kojim se u svetu štite originali.

Osim toga hologram je tako nestvaran i svetlucav, kao da je i sam magičan, a i jeste :)

Čarolija koja se oseća

Kada dete otvori prelepu lila kovertu, sledi još jedan neočekivan doživljaj - vilinski mirisni trag. Vaše dete će moći da doživi Zubić vilu još jednim čulom. Ona zaista postoji, pismo miriše na nju!


A kako miriše Zubić vila?

U pitanju je veoma posebna mirisna nota koja evocira uspomene na najranije detinjstvo, a njene slične akorde koriste proizvođači baby pudera. Osim veoma posebnog baby mirisa (sigurno znate kako mirišu bebe), dečju radost prizivaju i mirisne note koje bismo rečima mogli da dočaramo kao "BubleGum + Marsmallow" - Pokušajte da zamislite i u mislima namirišete taj čarobni spoj u koji je povrh svega dodato još malo vanile. 

Ovaj čarobni opojni miris će zauvek ostaviti dubok utisak i sećanje na ovaj poseban trenutak - posetu Zubić vile.


Tehnički, koristimo posebnu tehnologiju mirisne štampe kontrolisanog porekla čiji parfemski sastojci imaju prateći bezbedonosni list i IFRA sertifikat što, prostim rečima rečeno, znači da je miris neškodljiv za zdravlje.

* Kovani novčić nije zlatni nego je galvanizovan i nije novčić obzirom da nema valutnu vrednost već samo numizmatičku.