Opšti uslovi kupovine i politika privatnosti

Poslednja promena 12. jul. 2022. godine.

Agencija za izdavaštvo „Interact“ Beograd, Makenzijeva 32/11, u okviru veb portala www.zubicvila.com poštuje privatnost svojih korisnika i posetilaca i posvećena je zaštiti ličnih informacija svojih korisnika i posetilaca. Ova politika korišćenja odnosi se na web servis www.zubicvila.com.

Agencija " Interact" i portal zubicvila.com ne prikupljaju lične informacije o vama kada pristupate veb portalu, osim u slučajevima kada se opredelite za uslugu naručivanja  pisma. U tom slučaju od vas će biti traženo da ostavite sledeće informacije:

• Ime i prezime pošiljaoca pisma;

• Ime i prezime primaoca pisma (ili samo nadimak, alias);

• E-mail adresa pošiljaoca pisma;

• Poštanska adresa primaoca pisma (koliko se odlučite da pismo pošaljete direktno primaocu i

• Pol primaoca pisma.

Naznake u okviru ove Politike zaštite privatnosti inkorporirane su u okviru Uslova o korišćenju koje možete pronaći u okviru aplikacije za slanje pisma.

Ova Politika zaštite privatnosti opisuje osnovne principe prikupljanja i korišćenja informacija od svojih korisnika i posetilaca našeg veb portala. Želimo da razumete kako koristimo i kako NE koristimo informacije koje nam ostavljate. Da biste shvatili našu Politiku privatnosti, molimo Vas da pročitate celokupan tekst.

Za korisnike, ovaj veb portal struktuiran je tako, da prilikom posete ne morate da se identifikujete ili ostavite neku ličnu informaciju. Izuzetno, u slučaju da se opredelite da koristite uslugu portala – veb servisa „slanje pisma i novčića od Zubić vile“, u tom slučaju, biće zatražene gorenavedene informacije (podaci).

Za buduće i postojeće korisnike usluga portala zubicvila.com, jednom kada nam ostavite informacije koje Vas mogu identifikovati na bilo koji način, budite sigurni da će one biti iskorišćene samo i isključivo u svrhu slanja i isporuke pisma (poštanske pošiljke) i video poruke koju ste poručili na ovom portalu.


Kako koristimo informacije

Agencija „Interact“ i portal zubicvila.com ne dostavlja, iznajmljuje ili prodaje Vaše lične informacije niti jednoj organizaciji ili trećem licu.

Vaše kontakt podatke koristimo u cilju realizacije naše usluge. Kreiramo i čuvamo podatke koji označavaju vrstu kupljenih usluga i prijave korisnika u sistem. Čekiranjem polja (štikliranjem) ispred rečenice „Slažem se sa Uslovima o korišćenju servisa Zubicvila.com”, svaki korisnik pristaje na Politiku zaštite privatnosti koja je navedena.

Korisničke podatke možemo dostaviti regulatornim telima i zvaničnim organima u skladu sa važećim Zakonima Republike Srbije.


Linkovi

Na našem websajtu možete da pronađete linkove ka drugim veb sajtovima koji nisu u našem vlasništvu. U ovim slučajevima, agencija „Interact“ nije odgovorna za zaštitu privatnosti ili sadržaj navedenih sajtova. Preporučujemo Vam da pročitate Politiku privatnosti svakog sajta pre njegovog korišćenja.


Privatnost dece

Agencija „Interact“ ne prodaje usluge deci već njihovim roditeljima ili drugim licima koja moraju imati najmanje 18 godina. Sve osobe ispod 18 godina moraju imati dozvolu roditelja ili staratelja da prihvataju Uslove korišćenja. Ukoliko imate ispod 18 godina, savetujemo Vam da koristite naš sajt samo uz učešće roditelja ili staratelja iako korišćenjem portala ne postoji mogućnost ugrožavanja bezbednosti dece ili pristupanja bilo kakvim nedozvoljenim sadržajima.

Sadržaj pisma ili video poruke koju pošaljete nekom maloletnom licu je u potpunosti bezazlen i OBAVEZNO prolazi kroz sistem provere naših administratora tako da pisma u kojima je naveden bilo kakav nedozvoljen, nepristojan ili sadržaj koji na bilo koji način narušava dostojanstvo primaoce ili lik i imidž Zubić vile neće biti poslata.


Promena Politike privatnosti

Agencija „Interact“ zadržava pravo da promeni Politiku zaštite privatnosti u svakom trenutku. Pozivamo Vas da periodično posetite naš sajt u cilju provere promena Politike zaštite privatnosti. Operativna verzija Politike privatnosti uvek je dostupna u okviru ove stranice.


Kontakt

Ukoliko imate pitanja u vezi ove Politike privatnosti, molimo Vas da ih pošaljete na adresu info@zubicvila.com.


Opšti uslovi kupovine

Uslovima kupovine definisana su pravila čije poštovanje od strane prodavca i kupca obezbeđuje uspešno okončanje prodajnih transakcija putem Internet prodavnice sajta www.zubicvila.com. Uslovima kupovine precizirane su i posledice koje snose pružalac usluge – Agencija za izdavaštvo Interact, Miroslav Bronzić PR i Kupac, a koje mogu biti uzrokovane nepoštovanjem definisanih pravila. Agencija Interact zadržava pravo promene opštih uslova kupovine, shodno novim momentima ponude i zakonske regulative, pa je potrebno pre svake kupovine proveriti informacije u vezi opštih uslova kupovine. 

Za kupovinu putem Internet prodavnice sajta www.zubicvila.com neophodno je da predhodno unesete svoje podatke: Ime, Prezime i br. telefona.

Kupac na sajtu www.zubicvila.com, vrši poručivanje i plaćanje usluga slanja pisama od Zubić vile. Proces naručivanja odnosno plaćanja je vremenski ograničen na 60 minuta od poslenje poručene ulaznice do završetka procesa plaćanja. Kupac može poručiti najviše jednu (1) pojedinačnu uslugu po transakciji. Pojedinačnom uslugom se smatra jedno pismo + kovani novčić. Ukoliko iz bilo kog razloga Kupac ne završi proces plaćanja u navedenom roku, porudžbina se poništava.

Agencija za izdavaštvo Interact, Miroslav Bronzić PR garantuje cenu na dan kupovine, bez obzira na eventulanu promenu cene pre izvršene isporuke pisma i/ili video poruke.

U slučaju greške prilikom kupovine (npr. prekid konekcije sa internetom), račun Kupca neće biti zadužen.

Kupac je u mogućnosti nakon kupovine da se informiše o statusu kupovine putem svog email-a ili pozivom korisničke podrške na br. tel. 011/344-62-12 ili 062 15 00 245 .

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD).


Preuzimanje kupljenih pisama/usluga

Primalac preuzima pismonosne pošiljke od poštara, kurira ili na šalteru pošte. Ukoliko Kupac ne preuzme isporučene usluge (pismo) Agencija Interact zadržava sredstava koja je Kupac uplatio, u punom iznosu, bez prava na povraćaj sredstava Kupcu, osim u slučaju prigovora, opisanom u Postupku za slučaj reklamacije.
Takođe, pošiljku ili njen duplikat moguće je preuzeti i kod nas lično, u Makenzijevoj 32, u toku radnog vremena agencije, uz prethodnu najavu.


Izjava o poverljivosti podataka

Agencija za izdavaštvo Interact, Miroslav Bronzić PR se obavezuje da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši zaposleni odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.


Zaštita podataka za vreme transakcije

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola I PKI sistema, kao trenutno najsavremenije tehnologije.


Način izdavanja fiskalnog računa

Prihvatanjem Opštih uslova kupovine i politike privatnosti, kupac je saglasan da mu se fiskalni račun dostavi u elektronskoj formi, na u narudžbini navedenu email adresu.

Razlog izdavanja fiskalnog računa u elektronskoj formi je činjenica da, ukoliko pošiljka koja, voljom naručioca, glasi na ime deteta bude istom direktno i uručena, iznenađenje i namera naručioca bi bili sasvim obesmišljeni ukoliko bi dete u koverti našlo i fiskalni račun.

Osnov za izdavanje fiskalnog isečka/računa u elektronskoj formi je čllan 5.  Uredbe o obliku i sadržaju registra elemenata elektronskih fiskalnih uređaja, vrstama elektronskih fiskalnih uređaja, načinu njihovog korišćenja i odobravanja, automatskoj obustavi rada elektronskog fiskalnog uređaja, pojedinostima alternativnog pristupa stalnoj internet vezi i načinu uvida u podatke dostavljene poreskoj upravi, ("Sl. glasnik RS", br. 32/2021), koji kaže da se fiskalni račun se može generisati i izdati u elektronskoj formi isključivo prilikom prometa na malo putem interneta.


Postupak za slučaj reklamacije

Ukoliko se kupac obrati Agenciji Interact usmenim ili pismenim prigovorom, najkasnije 48 sati do prijema pošte.

Ukoliko se reklamacija odobri, troškove reklamacije snosi Agencija za izdavaštvo Interact, Miroslav Bronzić PR i Kupac je oslobođen svih troškova.

Prodavac / pružalac usluge (Agencija za izdavaštvo Interact, Miroslav Bronzić PR) je u obavezi da povraćaj sredstava u slučaju uvažene reklamacije vrši isključivo na račun ukoliko je kupac izvršio plaćanje na isti način ili pouzećem. Ukoliko je kupac uslugu platio platnom karticom, novac će biti vraćen na isti način tj. na platnu karticu.


Postupak za slučaj povraćaja sredstava

Ukoliko je uzrok povraćaja sredstava elektronski sistem banke - sva sredstva u punom iznosu se vraćaju kupcu u roku od 8 dana.

Ukoliko uzrok za povraćaj sredstava nije elektronski sistem banke, zadržava se odgovarajuća provizija.

Ukoliko je došlo do otkazivanja narudžbe koju je kupac izvršio, od strane Agencije Interact (npr. u slučaju da je naručilac zahtevao/uneo nedozvoljen sadržaj) - sva sredstva u punom iznosu se vraćaju kupcu u roku od 8 dana.

Povraćaj sredstava se vrši isključivo preko računa ili kartice, u zavisnosti od načina plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj na račun ili na platnu karticu korisnika usluga.